Salsa verde

Salsa verde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6 spsk.olivenolie
1 tsk.hvidvinseddike
1 håndfuld persilleblade
1 stor håndfuld basilikumblade
2 spsk.kapers
 evt. hårdkogte æg
2 fedhvidløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hvidløget presses og blandes med ingredienserne til dressingen, der blendes og smages til - pas på med saltet, da kapers er meget salte





karakterer:
Opskriften er vist 13688 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-30 17:06:16
Hvis den skal bruges til fisk/skaldyr kan det anbefales at bruge dild og lidt mindre basilikum. Mangler den tyngde, så kan en smule dijonsennep i blandingen også gavne

  -   2010-06-04 19:52:58
Prøv med 5 - 6 ansjosfilter i, det giver lige det sidste pift.