Salsa verde
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie Indsendt : |
|
|
Hvidløget presses og blandes med ingredienserne til dressingen, der blendes og smages til - pas på med saltet, da kapers er meget salte
|
|
Opskriften er vist 13688 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Christian - 2011-12-30 17:06:16 Hvis den skal bruges til fisk/skaldyr kan det anbefales at bruge dild og lidt mindre basilikum. Mangler den tyngde, så kan en smule dijonsennep i blandingen også gavne Grethe - 2010-06-04 19:52:58 Prøv med 5 - 6 ansjosfilter i, det giver lige det sidste pift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne