Sesambagt Skærising med peberfrugtkompot
Hovedingrediens : FladFisk - Skærising Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Peberfrugtkompot:
Start med peberfrugterne: Halvér peberfrugterne og fjern kernerne. Bag dem i ovnen med skindsiden opad ved 250 grader C. alm. ovn indtil skindet bliver mørkt/sort. Tag dem ud, put dem i en plastpose og lad dem køle af. Skindet kan herefter nemt fjernes og peberfrugter skæres i mindre stykker. Skær løget i tern og svits det i en gryde i lidt olie. Tilsæt peberfrugterne og kort herefter hvidvinen, safran eller evt. gurkemeje. Lad det koge til halvdelen af væden er væk. Tag det af blusset og rør smørret i til sidst. Smag til med salt og peber. Skærising: Vend fileterne i letpisket æg og derefter i sesamfrø efter behag og krydr med salt og peber. Læg fileterne på en bageplade og bag dem i 5-7 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Server retten med ovnbagte kartofler. |
|
Opskriften er vist 20560 gange,
og udskrevet 356 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne