Hofdessert - marengs med flødeskum pyntet med chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Kom æggehvider og flormelis i en skål. Stil skålen over på en gryde med kogende vand og pisk, til massen er tyk og stiv, gerne med en elpisker.
Sprøjt marengsmassen gennem en sprøjtepose i små marengs - eller sæt dejen på bageplade med bagepapir med 2 skeer. Bag ved svag varme 125 grader C 40-45 min., til de er tørre og lette. Lad kagerne blive kolde. Pisk fløden til skum. Stil kagerne i pyramide. "Lim" dem sammen med flødeskum. Smelt chokoladen og sprøjt den i striber på desserten gennem et kræmmerhus lavet af pergamentpapir. Tips: Glaser marengsene på undersiden med chokolade. Anret 2-3 marengs sammen med hindbær, jordbær eller syltede abrikoser og pynt med flødeskum, eller giv en kugle god vaniljeis til. |
|
Opskriften er vist 26421 gange,
og udskrevet 342 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-03-09 15:34:15 Marengs"bundene" skal have varierende størrelse for at kunne sættes på til pyramide |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne