Carapulka (Spansk Gullash)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kød og løg brunes i smør sammen med paprika og karry. Hældes i en gryde og bouillon hældes over så det lige dækker. Perleløg hældes ved, inden det er mørt. Retten skal koge i ca. 1 time 15 min. sammenlagt.
Retten jævnes jævning og hældes i et ildfast fad. Bacon steges på panden og derefter svitses champignon og cocktailpølser let i baconfedtet. Bacon, champignon og pølser fordeles oven på fadet, drysses med reven ost(mild), rasp og smørklatter, gratineres i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter til overfladen er gylden og sprød. Hertil kan servers ris og / eller salat. |
|
Opskriften er vist 224365 gange,
og udskrevet 5208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (56 stemmer) |
|
Kommentarer Henriette - 2015-06-21 19:26:19 Super ret alle er vilde med den flere har bedt om opskriften kan vildt anbefales :-) melissa - 2015-04-06 11:59:49 Fint. Den ser i sammensætning ud til at smage som min mors. Beth - 2014-06-16 09:38:13 Smager helt forfærdeligt!!! En masse kør sammen ting; Må vel være "tøm køleskabet". Morten - 2014-03-25 16:54:58 Jeg bruger kylling så skal det ikke simre nær så længe inden det kan komme i fadet Birgit - 2013-03-19 13:04:12 Kan man bruge oksekød? Kurt Berg - 2011-06-02 19:20:43 Den tror jeg da jeg vil prøve med lammesmåkød/culottestykket Kokken - 2009-10-16 12:24:40 Tror Daniel skal læse lidt om skinkekød i kogebøgerne - alt skinke kommer ikke ud af en parisertoast. anonym - 2009-09-28 18:23:06 Et rigtig godt tip fra en kok. Brug nakkekam. Steg det for sig m. kun s/p - karry brændes af for sig. Skær evt et krydssnit i cocktailpølserne så de ligner blæksprutter ; ) git go' stemning til retten. KONGERETTEN. Per - 2009-08-10 21:06:12 Skinkekødet skal være rå, jeg mener at vi har brugt skinketern, det er altså ikke de små pakker med kogt skinketern. daniel - 2009-08-10 17:46:41 er her lige igen. ifølge opskriften er der ikke noget kød i udover skinke og løg. hvad er det for noget kød du har i gryden på billede nr 1. Daniel - 2009-08-10 17:21:06 Hej. vil gerne prøve at lave denne ret, men forstår ikke helt hvorfor den skal koge i 1,5 time. der er jo ikke noget kød der skal være mørt. messemor - 2007-02-24 11:19:25 rigtigt godt med 1-2 fed hvidløg Åse - 2005-01-01 01:01:01 Lækkert!!! -10.. morizg - 2005-01-01 01:01:01 hvor meget chanpions bruges der til retten? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne