Zabione

Zabione, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Æggeblommer, pasteuriseret
60 g.rørsukker
4 spsk.mandellikør eller cognac
4 appelsinskiver
 
 
Opskrift:
Pisk æggeblomme, sukker og likør sammen i en skål. Sæt skålen over vandbad og pisk med en elpisker til cremen er tyktflydende og skummende. Sæt skålen over i et koldt vandbad og pisk fortsat til cremen er afkølet. Kom cremen i høje dessertglas og sæt den i køleskabet. Pynt hvert glas med en appelsinskive.





karakterer:
Opskriften er vist 17139 gange,
og udskrevet 267 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu