Zabione
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblomme, sukker og likør sammen i en skål. Sæt skålen over vandbad og pisk med en elpisker til cremen er tyktflydende og skummende. Sæt skålen over i et koldt vandbad og pisk fortsat til cremen er afkølet. Kom cremen i høje dessertglas og sæt den i køleskabet. Pynt hvert glas med en appelsinskive.
|
|
Opskriften er vist 17139 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne