Kanelspecier
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak smørret i stykker og kom mel, sigtet flormelis og kanel i. Ælt det let sammen i skålen. Strø mel på bordet, og ælt dejen, til den er helt jævn.
Rul dejen i stænger (4-5 cm. i diameter) og stil dem koldt, gerne natten over. Skær stængerne i tynde skiver og læg dem på en plade med bagepapir. Bag dem ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 5-6 minutter alm ovn. Tips: 1 portion giver ca. 180 stk. |
|
Opskriften er vist 2315 gange,
og udskrevet 49 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne