Skindstegt kuller med bagt rødløg
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller Indsendt : Red : |
|
|
Bagt rødløg:
Start med at lave rødløgene. 3 rødløg halveres og krydres med akaciehonning, salt og peber. Bages ved 120 grader i ca. 1 time. Ved en højere temperatur kan bagetiden forkortes. Kuller: Fileterne krydres med salt og peber og steges på skindsiden. Steges i ca. 4 min. indtil kødet begynder at blive hvidt. Sluk for blusset og lad fileten hvile på panden. Champignon og balsamico sauce: Skær champignon i halve og 1 rødløg i både og svits dem på en pande i lidt olie sammen med revet peberrod og timian. Tilsæt balsamico og tilsidst smør. Retten må ikke koge efter at smørret er tilsat. Serveres med ovnbagt kartofler. |
|
Opskriften er vist 13740 gange,
og udskrevet 373 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-02 12:51:36 Det smager så godt med champignon og balsamico sauce til - det er super tilbehør til meget forskilligt kød :-) anonym - 2009-05-29 20:59:34 GUF- kombinationen af bagte -søde rødløg og fisken er bare lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne