Brombærkompot

Brombærkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Brombærkompot, billede 4 Brombærkompot, billede 1 Brombærkompot, billede 2 Brombærkompot, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Brombær, friske
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Opskrift:
Kog den ene halvdel brombær op med sukkeret. Sigt derefter denne græd så de små uinteressante kerner skilles fra.

Den sidste halvdel brombær vend dem i og du har brombærkompot.

Tips:

Vi delte bærrene i store og små bær. De store bær kogte vi op med sukkeret og de små bær kom vi i hele.

Har du kun store bær, kan de bær som skal bruges "hele" halveres.





karakterer:
Opskriften er vist 27109 gange,
og udskrevet 314 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4446 (1058 kcal)
KJ pr. Portion 4446 (1058 kcal)
Vægt ialt 800 gram
Vægt pr. Portion 800 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 555 KJ (132 kcal)
Protein 1.0 gram
Fedt 0.8 gram
Kulhydrat 31.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu