Hørfrøskum - Hørfrøslim (Æggehvide erstatning)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Hørfrø Indsendt : |
|
|
Hørfrøskum laver du ved at koge 50 gr hele hørfrø i 5 dl vand i 3-4 minutter under konstant omrøring, for derefter øjeblikkeligt at sigte den varme masse, så frøene separeres fra skummet.
Skummet vil samle sig, når det begynder at køle ned, og får så de samme egenskaber som æggehvide. Skummet kan først anvendes når det er koldt. Hørfrøskum kan holde sig i køleskab i en lille uge. 3-4 spsk (ca 50 g) svarer til et æg. Tips: Kan anvendes til fars, kager og panering. Hørfrøskummet er den ægge-erstatning der har flest anvendelsesmuligheder. |
|
Opskriften er vist 49908 gange,
og udskrevet 537 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-08-06 14:55:17 virker fint:) ivertsat set fra en nybegynder og forhenværende ægge spiser :) Hans Ulrik Effersen - 2012-05-07 19:48:17 Øjh hvor smagte den grød godt! tilsatte dog lidt vanille og sukker :) Nammi namm :) anonym - 2010-09-07 23:48:48 er det muligt at lave hørfrøskum raw? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne