Hjemmelavet fiskefond
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Fisken sættes over i koldt vand, koges langsomt op, skummes godt, tilsættes visk og krydderier, koges 20 min., trækker 20 min., sigtes gennem klæde og koges ned til 1 liter.
|
|
Opskriften er vist 19385 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne