Torskekæber med urter i karry
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskekæber Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Karrysauce:
Snit porretoppe og løg groft, svits dem i lidt smør. Tilsæt stjerneanis, timian, karry og hvedemel. Tilsøt herefter fiskebouillon og kog godt igennem. Tilsæt piskefløden og kog op. Smag til med salt, peber og mangochutney. Saucen sigtes inden den hældes over fisken. Urterne skæres i tynde strimler, sauteres i lidt smør i sauterpanden, derpå lægges de rå kæber, dækkes med en god tyk karrysauce. Står og småsimrer til kæberne er færdige ca. 6 minutter. Tips: Porrer og selleri kan, i sæson, erstattes af forårsløg og fennikel |
|
Opskriften er vist 45467 gange,
og udskrevet 697 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Anders - 2020-11-07 22:59:30 Erstattede sellerien med æbler, da det går super godt til karry. Laver sjældent fisk, men det her blev helt vildt godt. Rolf - 2008-03-14 15:34:01 Øhhh, hvor blev karry'en og fløden af i ingredienslisten?? Rolf - 2008-03-14 15:33:30 ... for ikke at nævne chutney'en ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne