Langustersalat
Hovedingrediens : Hummer - Languster Indsendt : |
|
|
Hæld væden fra langusterhalerne. Del kødet i mindre stykker. Hak æggene.
Optø ærterne.
Rør dressingen sammen. Bland fyldet i dressingen.
Pynt med purløg. Tips: Ærter kan udskiftes med rå champignonskiver, avocado skåret i terninger eller aspargesstykker. |
|
Opskriften er vist 9465 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne