Kartoffel-torskefad
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Damp kartoflerne i ovnen i ca. 10 min.
Sauter løg og hvidløg i olien i en gryde, til løgene er klare. Tilsæt flåede tomater, vand, paprika og estragon og lad saucen koge i ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Fordel de dampede kartoffelskiver i smurte bradepander. Læg fisk og peberfrugt henover kartoflerne og fordel saucen over. Sæt fadene i ovnen ved combidamp 180o i 25 min. |
|
Opskriften er vist 16337 gange,
og udskrevet 602 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer emil nielsen - 2011-01-08 19:13:59 uhmmmm et rigtig godt måltid det er bestemt ikke sidste gang jeg skal ha' det , man skal bare passe på brugen af hvidløg palmqvist2000 - 2008-02-28 13:32:43 Som vi sagde dengang i "stenalderen" mht mål og vægt, da jeg arbejdede som kok: "En håndfuld, en hatfuld og en røvfuld", kort og godt: Smag dig frem! (men jo, det havde været godt med ca.-mål og -vægt!) Lillian - 2005-01-01 01:01:01 Det ville være rart med mængdeangivelser! Og fisk er jo et ret vidt begreb! Linda - 2005-01-01 01:01:01 Smager dejligt, men mangler nogle mængdeangivelser hansen - 2005-01-01 01:01:01 ???????? Hvad med mængder er det en håndfuld af hver? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne