Dybstegt hvilling med hjemmelavet chips og purløgscreme
Hovedingrediens : TorskeFisk - Hviling Indsendt : Red : |
|
|
Chips (hjemmelavet pommes frites):
Start med at opvarme olien (majs- eller vindruekerneolie), den er klar, når det syder omkring en tændstik. Skær kartoflerne i stave og steg dem i olien i ca. 10 min. indtil de er sprøde og gyldne. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og krydre med salt. Alternativt kan kartoflerne bages i ovnen ved 200 -220 g i ca. 25 min. Dybstegt hvilling: Start med at lave dejen til fiskene; øl, mel, æg og lidt salt og peber piskes sammen. Del fileterne på langs i passende stykke. Vend fisken i dejen og læg dem ned i olien. Steges indtil de er gyldne. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og krydr med salt. Purløgscreme: Cremefraiche, yoghurt, lidt hakket purløg, sennep og knust hvidløg efter behag røres sammen og smages til med salt og peber. Server retten med en salat. Alternativ: Hvilling fileterne kan også vendes i mel/rugmel og steges på en pande i lidt olie i 1-2 min. på hver side. |
|
Opskriften er vist 16030 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne