Rababerkage - Kogt
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær rabarberne i små stykker og damp dem møre i vand tilsat sukker og vanillesukker.
Rør kartoffelmel ud med 1 spsk vand og rør det i.
Smag det til og lad rabarbergrøden afkøle.
Find en gennemsigtig glasskål frem og læg først et lag rabarbergrød i skålen. Derefter et lag rasp og et lag knust marengs/makron og så igen et lag rabarbergrød osv. Det øverste lag skal være rasp. Læg flødeskummen ovenpå kagen. Pynt med røde geléklatter og server. |
|
Opskriften er vist 74850 gange,
og udskrevet 1866 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2017-05-25 15:46:05 Hvornår putter man nonoxal i? Line - 2017-05-22 09:54:53 Hvornår putter man nonoxal i? mariA - 2010-05-16 16:17:22 det lyder godt jeg ville lavet den og glæder mig til at smage den :) Lise Hansen - 2007-05-03 22:40:59 prøv at tilsætte kagecreme & portvin Per - 2005-01-01 01:01:01 Der skal noget mere sukker i grøden, jeg smagte selv til med sødemiddel. Hanne Klausen - 2005-01-01 01:01:01 mægtig god frederik juel 11 år - 2005-01-01 01:01:01 det er ligesom æble kage bare med rabarber i stedet for æbler |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne