Muslinger i ovn

Muslinger i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 ½ Kg.Blåmuslinger (Friske)
 
 Kogelage:
2 skalotteløg (finthakket)
2 kvistepersille
2 dl.Hvidvin
3 dl.Fiskebouillon eller vand
 
 Gratinering:
150 g.Smør
 citron (kun saften af)
3 fedhvidløg (finthakket)
4 spsk.Persille (finthakket)
2 spsk.basilikum (finthakket)
1 tsk.Dijonsennep
 Salt
 peber
 
 Tilbehør:
 flutes
 citron i både
 
 
Opskrift:
Skrub muslingerne godt og læg dem i rindende koldt vand i en halv time, så sandet bliver skyldet ud af dem. Kog ingredienserne til kogelagen op og kom muslingerne i. Læg låg på og ryst gryden forsigtigt, og kog til alle muslinger har åbnet sig. Kasser alle ikke åbne muslinger! Tag den ene skaldel fra muslingerne og læg de andre i et ildfast fad. Bland smørret med citron, hvidløg, persille, basilikum, sennep, salt og peber og fordel det over muslingerne. Stil fadet i en forvarmet ovn på 220 grader i ca. 10 minutter, og server straks muslingerne med flutes og citron.





karakterer:
Opskriften er vist 36735 gange,
og udskrevet 1116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-10 11:33:07
Jeg har lavet retten med ris og wok champignon ganske let stegt med oliven olie krydret med oregano, salt og chili.

  -   2011-04-09 19:17:38
Jeg har lavet retten med ris og wok champignon ganske let stegt med oliven olie krydret med oregano, salt og chili.