Muslinger i ovn
Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger Indsendt : |
|
|
Skrub muslingerne godt og læg dem i rindende koldt vand i en halv time, så sandet bliver skyldet ud af dem. Kog ingredienserne til kogelagen op og kom muslingerne i. Læg låg på og ryst gryden forsigtigt, og kog til alle muslinger har åbnet sig. Kasser alle ikke åbne muslinger! Tag den ene skaldel fra muslingerne og læg de andre i et ildfast fad. Bland smørret med citron, hvidløg, persille, basilikum, sennep, salt og peber og fordel det over muslingerne. Stil fadet i en forvarmet ovn på 220 grader i ca. 10 minutter, og server straks muslingerne med flutes og citron.
|
|
Opskriften er vist 36811 gange,
og udskrevet 1116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer kokkemusen - 2011-04-10 11:33:07 Jeg har lavet retten med ris og wok champignon ganske let stegt med oliven olie krydret med oregano, salt og chili. kokkemusen - 2011-04-09 19:17:38 Jeg har lavet retten med ris og wok champignon ganske let stegt med oliven olie krydret med oregano, salt og chili. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne