Chokoladekonfektkage 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Bagetid: 175° i ca. 30 minutter, og derefter 10 minutter ved eftervarmen.
Smelt chokoladen i en skål i vandbad. Rør smør og sukker godt sammen meden håndmikser, til det bliver lyst og luftigt. Rør æggene i et ad gangen og rørgodt mellem hvert æg. Vend hvedemel og den smeltede chokolade i smør-blandingen. Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir (ca. 6 x21 x 29). Bag kagen midt i ovnen. Løft forsigtigt kagen ud af formen ved hjælp af bagepapiret. Lad kagen afkøle på en bagerist. Ved servering: Skær kanterne af. Skær chokoladekagen gennem 5 gange på langs og 6 gange på tværs, så der bliver ca. 42 små stykker kage. Fjern dem forsigtigt fra papiret. Kagestykkerne er sprøde udvendig og bløde indvendig. Smelt chokoladen og hæld den i en sprøjtepose med et lille hul. Pynt kage-stykkerne med chokoladen og evt. guldstøv eller krymmel. |
|
Opskriften er vist 18782 gange,
og udskrevet 523 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne