Misosuppe (Miso)
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Oprindelsesland : Japan Indsendt : Red : |
|
|
Hak eller snit porren fint. Skær tofuen i små tern.
Kog fonden op, dæmp varmen og pisk misokoncentratet i. Fordel tofuen, porre og tangen i små sippeskåle. Hæld suppen over og spis så. |
|
Opskriften er vist 40722 gange,
og udskrevet 621 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Misha - 2014-04-23 10:59:09 Denne suppe bragte bedstemor tilbage fra de døde Anna - 2009-10-28 15:16:18 Hvor mange personer er den til? anonym - 2009-08-12 22:48:35 smager også fantatisk med svampe i - eller bønnespirer Klaus - 2008-03-18 15:10:26 jeg syndes at forårsløg er bedre end porre til misosuppen, de har den der lidt finer smag Annette - 2008-02-18 11:05:34 Jeg vil lige pointere, at det er Forbudt at koge miso, da det ellers mister sine værdifulde mineraler. Man koger suppen uden miso, tager den fra varmen og putter miso i bagefter. Brian - 2007-12-25 19:19:34 DEN BEDSTE SUPPE JEG NOGENSINDE HAR SMAGT!!! Morgankezia - 2007-10-16 11:25:36 Du kan altid gå ned hos den lokale asiatiske fødevareforhandler og spørge efter det. -De har det uden tvivl! Risi - 2007-05-05 00:31:22 hmm.. hvor finder man miso-koncentrat? :S Lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 Lidt mere bouillon skader ikke. Til de hardcore vegetarer - fungerer fint med grønsagsbouillon. Eigil - 2005-01-01 01:01:01 Denne suppe er simpelthen vidunderlig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne