Stegte vietnamesiske forårsruller - Cho gió

Stegte vietnamesiske forårsruller - Cho gió, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Forårsruller

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Vietnam

VietnamIndsendt :      Red :
Stegte vietnamesiske forårsruller - Cho gió, billede 4 Stegte vietnamesiske forårsruller - Cho gió, billede 1 Stegte vietnamesiske forårsruller - Cho gió, billede 2 Stegte vietnamesiske forårsruller - Cho gió, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 pk.rispapir til dybstegning
 Olie til friturestegning
 
 Fyld:
250 g.hakket svinekød
50 g.tørrede shitakesvampe
200 gulerødder
125 g.friske bønnespirer
50 g.glasnudler
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 lidt fiskesauce
 
Opskrift:
De tørrede svampe lægges i blød mindst 1 time men gerne aftenen før.

Glasnudler lægges i blød i lunkent vand ca. 5 minutter.

Svampene hakkes fint, gulerødderne rives groft.

Start med at rist kødet i lidt olie. Tilsæt grøntsager, og krydderier og lad det svitse i ca. 5 minutter. Til slut tilsættes glasnudlerne som er klippet i mindre stykker. Lad det hele afkøle.

Dyp 1 stk. rispapir ad gangen i en skål med vand. Vent 30 sek. og læg så ca. 2 spsk. fyld på og rul sammen. Læg rullerne på et fad, men de må helst ikke røre hinanden da de nemt klister sammen.

Forårsrullerne steges i en gryde med varm olie til de er gyldne os sprøde igen er det vigtigt de ikke røre hinanden da de nemt klistre sammen. Rullerne skal være dækket af olie.

Lægges på fedtsugende papir.

Tips:

Rispapir til dybstegning er tykkere end almindeligt rispapir, og egner sig ikke til fyld der ikke skal stege.





karakterer:
Opskriften er vist 87017 gange,
og udskrevet 1620 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu