Ananaskage med chokoladefyld
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
|
|
Margarine og sukker røres sammen. Æggene tilsættes et af gangen.
Mel og bagepulver blandes. Røres i skiftevis med ananasjuce og mælk. Chokoladen hakkes i små stykker, som vendes i dejen. Dejen kommes i en smurt bradepande (ca. 30x35 cam ), og bages i ca. 1 time ved 175 grader.
|
|
Opskriften er vist 23300 gange,
og udskrevet 697 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2011-12-17 18:33:50 Undskyld, men skal margarine smeltes først? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne