Salviedampet rødtunge på bund af bønneprovincial
Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rødtungefilet:
Begynd med salviesmør: Smørret, der skal være blødt, røres med fintskåret salvieblade (ca. 5 stk. på størrelse med en 2-krone), rasp, salt, peber og evt. lidt hvidløg, til det får en grønlig farve. Fileterne krydres med salt og peber og foldes til ruller. Lægges i et smurt ildfast fad med et lag af salviesmørret øverst. I bunden af fadet kommes hvidvin og fiskebouillon. Overdæk med stanniol og damp fileterne i ovnen i ca. 30 min. ved 190 grader. Bønneprovincial: Bacon, løg og evt. lidt hvidløg skæres i tern og svitses i lidt olie ved svag varme. Tilsæt de grønne bønner, der er flækket og halveret, julesalat, der er skåret i stave og tynde strimler af peberfrugten. Svits det hele i ca. 5 min. afhængig af hvor meget bid man vil have i grønsagerne. Sauce: Hæld lagen fra fadet op i en gryde og kog det lidt ind. Tilsæt fløde og reducer igen indtil saucen får en cremet konsistens. Smag til med salt, peber og evt. lidt hvidvin og salvie. |
|
Opskriften er vist 18413 gange,
og udskrevet 490 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne