Somalisk Ananaskage
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Oprindelsesland : Somalia Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør og sukker sammen. Tilsæt derefter æg, mel, bagepulver og vanilje, og rør igen sammen.
Hæld ananassaften fra dåserne ned i en gryde med 5 spsk. sukker. Lad det koge indtil det bliver karamelfarvet. Læg ananasringe i bunden af en smurt bageform (der bliver ikke plads til alle). Hæld den karamelliserede ananassaft henover og slut af med dejen. Bages ca. 45 min ved 200 grader. Kagen vendes ud af formen, så ananasringene kommer til at ligge øverst. |
|
Opskriften er vist 20339 gange,
og udskrevet 694 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (98 stemmer) |
|
Kommentarer ....................................... - 2012-04-01 12:10:47 Kan man godt tilsætte Glasur ? ;) loki - 2010-04-07 19:09:24 Somalia toosa. toosa isku tiirsada ee. habikina kan daara ee. somalia walegiinaeyy somalisk anans sang somaliske pige - 2009-07-31 16:57:17 en lille råd prøv at lige den i køleskabet seriøst det vil smage enu breder mig - 2009-06-02 12:20:00 glæder mig til at lave den for hele klassen!! :D Anna siweke - 2009-04-09 15:27:13 Denne kage er helt vildt god den smager rigtig godt den er fremragende lousie icha - 2008-12-29 19:14:36 denne kage er framragende den har en god og fyldig smag som jeg elsker den har en masse ting så min karakter til denne kage fra 0 til 10 amal - 2008-07-18 19:17:48 somaliske ananaskage er bare den best kage... Charlotte - 2008-04-14 15:30:04 det er godt og det er sundt prøv at lave det så får du at se sarah mahad - 2007-03-01 21:57:24 i har løjet fodi de er ikke sådan men gøre anonym - 2005-01-01 01:01:01 Smager virkelig godt Tanja - 2005-01-01 01:01:01 syntes at det er en utrolig lækker kage med en dejlig frisk smag. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Husk det skal være ananas i sukker/sirup. anonym - 2005-01-01 01:01:01 super god! LAI - 2005-01-01 01:01:01 Jeg var meget skeptisk da jeg stillede kagen i ovnen. Det virkede primært som en gang ananasvæske, som jeg havde hældt nogle dejklumper oveni. Men efter få minutter havde ingredienserne koaguleret og var blevet til en masse. Når kagen er færdig er den nærmest blevet "kogt" i en ananassuppe, hvilket giver en sød og klistret overflade, som det kendes fra mange afrikanske kager! Smager fremragende med vanilleis til! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne