Ananaskage 02

Ananaskage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
75 g.mandler
150 g.sukker
1 spsk.pulverkaffe
1 tsk.bagepulver
2 spsk.appelsinsaft
3 æggehvider
 
 Fyld:
4 - 5 dl.piskefløde
1 ds.ananasmos(400-450 g)
 
Opskrift:
Mal mandlerne gennem mandelkværnen eller kom dem i blender eller foodprocessor. Bland de malede mandler med sukker, pulverkaffe, bagepulver og appelsinsaft i en skål. Pisk æggehviderne meget stive og bland dem forsigtigt med mandelblandingen. Tegn en cirkel, ca. 22 cm i diameter, på bagepapir og fordel heri. Man kan også bage bunden i en velsmurt springform eller en form beklædt med bagepapir. Bag bunden 30 - 35 min ved 175° i den nederste halvdel af ovnen. Lad bunden svale lidt på pladen, før den forsigtigt lempes over på en bagerist for at blive kold. Bunden lægges på et kagefad. Pisk fløden til skum. Fordel flødeskum og dernæst ananasmos på den kolde kagebund.





karakterer:
Opskriften er vist 29121 gange,
og udskrevet 459 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu