Ananaskage 07
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sukkeret røres hvidt og skummende med fedtstoffet. Æggene røres i et ad gangen, og der røres grundigt efter hvert æg. Mel og bagepulver blandes sammen og vendes i dejen.
Ca. 2/3 af dejen kommes i en smurt springform. Ananasstykkerne afdryppes omhyggeligt og fordeles over dejen. Mandlerne gives et opkog, smuttes hakkes og drysses over. Resten af dejen lægges over med en ske i små klatter. Kagen bages ved 170 grader C. alm. ovn i ca. 1 time, eller til den er gylden og gennembagt. Kagen kan serveres lun med flødeskum eller kold, pyntet med ananas. |
|
Opskriften er vist 66776 gange,
og udskrevet 1434 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (86 stemmer) |
|
Kommentarer Ragnhild - 2014-08-08 23:50:53 Super kage! Jeg havde ikke nok smør, så jeg brugte kun 150 g plus 100 ml olivenolie. Derudover brugte jeg kun 150 g sukker og tilføjede lidt vanilje. De dåseananas fra Dole som jeg brugte var dog ikke så søde, så jeg vil prøve med frisk ananas næste gang. Min kage skulle have 1 time på næstnederste rille i ovnen og blev rigtig fin! Karina - 2012-09-06 14:50:10 Jeg brugte chokolade i stedet for mandler. Den smagte da ok, det er ikke en kage, jeg ville lave igen. -- - 2011-04-09 13:58:19 Godt nok en klistret dej. Den er nu i ovnen, så glæder mig til at se resultatet. mie - 2007-08-13 12:41:01 lyder til en fantastik sommer kage Rimmy - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god, skulle dog kun bages i 40 min. Proev ogsaa at erstat manglerne med moerk chocolade |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne