Franske berberiandelår i dijonsauce

Franske berberiandelår i dijonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : And - Berberiand

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :
Franske berberiandelår i dijonsauce, billede 4 Franske berberiandelår i dijonsauce, billede 1 Franske berberiandelår i dijonsauce, billede 2 Franske berberiandelår i dijonsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 berberiandelår
1 spsk.olie
2 fedhvidløg
1 gulerødder
10 Peberkorn, sorte
4 kvistetimian
 
 fransk dijonsennep
1 spsk.smør
 
Opskrift:
Lårene brunes i olie sammen med to fed hvidløg. Gulerødder, peberkorn og timiankviste tilsættes, og det hele dækkes med koldt vand. Koges under låg i ca. 1 time.

Lårene tages op og lægges i et fad. Bouillonen sigtes og koges ned til 2 dl. Smages til med fransk dijonsennep og smør. Saucen hældes over lårene.





karakterer:
Opskriften er vist 52854 gange,
og udskrevet 1584 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-11-10 11:44:57
De er fantastisk lækre, har lavet dem mange gange, men jeg giver dem 2-3 timer i ovnen, og så tilsætter jeg også som mange af jer andre lidt fløde til sidst.

  -   2015-05-11 08:59:03
Jeg gav lårene 1,30 min. De må meget gerne få 2 timer for at blive rigtig møre!

  -   2012-10-11 16:20:05
Her skulle lårene have 30 min ekstra.

  -   2009-10-04 17:02:41
Jeg kan kun give Sonja ret: Lidt fløde i saucen, det gør jo altid underværker.. ;-)

  -   2005-01-01 01:01:01
det er bare så godt, en sjat piskefløde i og lidt majsjævning er det perfekt.