Franske berberiandelår i dijonsauce
Hovedingrediens : And - Berberiand Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lårene brunes i olie sammen med to fed hvidløg. Gulerødder, peberkorn og timiankviste tilsættes, og det hele dækkes med koldt vand. Koges under låg i ca. 1 time.
Lårene tages op og lægges i et fad. Bouillonen sigtes og koges ned til 2 dl. Smages til med fransk dijonsennep og smør. Saucen hældes over lårene. |
|
Opskriften er vist 52691 gange,
og udskrevet 1584 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Grete - 2017-11-10 11:44:57 De er fantastisk lækre, har lavet dem mange gange, men jeg giver dem 2-3 timer i ovnen, og så tilsætter jeg også som mange af jer andre lidt fløde til sidst. Beth - 2015-05-11 08:59:03 Jeg gav lårene 1,30 min. De må meget gerne få 2 timer for at blive rigtig møre! Per - 2012-10-11 16:20:05 Her skulle lårene have 30 min ekstra. Hei70 - 2009-10-04 17:02:41 Jeg kan kun give Sonja ret: Lidt fløde i saucen, det gør jo altid underværker.. ;-) sonja - 2005-01-01 01:01:01 det er bare så godt, en sjat piskefløde i og lidt majsjævning er det perfekt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne