Cremet fiskesuppe
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Skær juliennerne og drys lidt salt hen over dem og overhæld dem med kogende vand, som straks hældes fra igen. Hold urterne varme. Damp fiskestykkerne, enten på en damp-indsats i gryde, eller læg fiskestykkerne i et ildfast fad og sæt dem i ovnen i ca. 7-8 minutter ved ca. 190 grader. Hold fisken varm. Varm fiskefonden op og creme med iMad, lad det koge godt sammen et par minutter. Anbring urter og fisk i varme suppetallerkener og hæld suppen over, kom dild på toppen.
Serveres med et godt hvidt brød. Tips: fiskefond kan man enten købe frosset hos fiskehandleren eller på flaske i supermarkedet. Eller man kan lave sin egen ved at lægge fiskeben fra fladfisk - eksempelvis rødspætter og/eller pighvar på en bradepande sammen med løg, persillerødder og en gulerod. Still det i ovnen ved høj varme i ca. 10 minutter. Derefter koge råvaren i rigeligt vand ca. en halv time med lidt salt og citron. Og si fonden. |
|
Opskriften er vist 32840 gange,
og udskrevet 431 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer mønboen - 2009-03-21 09:27:08 Juliennerne???? At skære i julienne = skære grøntsager i tynde strimler. Lad dog være med at bruge fine fremmeord, når du ikke ved hvad de betyder!!! Lene også Danmark - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er Oatly iMad Frank af Danmark - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er Oatly iMad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne