Skindstegt hvilling med bønneprovincial
Hovedingrediens : TorskeFisk - Hviling Indsendt : |
|
|
Krydre hvillingefileterne med salt og lidt peber (eller andre krydderurter efter behag) og stil dem køligt i 20 min. inden tilberedning. Dette giver en mere fast kødstruktur og bringer mere smag frem i fisken.
Begynd med Bønneprovincial: Bacon, løg og evt. lidt hvidløg skæres i tern og svitses i lidt olie ved svag varme. Tilsæt de grønne bønner, der er flækket og halveret, tynde strimler af peberfrugten og til sidst julesalaten, der er skåret i stave. Svits det hele i ca. 5 min. afhængig af hvor meget bid man vil have i grønsagerne. Hvillingfilet: Skindsiden ridses med en skarp kniv. Man undgår af fileten buer på midten under stegning og man opnår derfor en mere sprød skindside. Steges i lidt olie på en varm pande i ca. 2 min. Steges kun på skindsiden. Tag fileterne af blusset og lad dem hvile i yderligere 2 min. inden servering. Server retten med små ovnbagt kartofler. |
|
Opskriften er vist 17646 gange,
og udskrevet 459 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (20 stemmer) |
|
Kommentarer hedehusene - 2005-01-01 01:01:01 løg kan erstattes af forårsløg og julesalat med hjerte salat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne