Fondue med kiwichutney æblerelish, raiti og korianderpesto
Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse Kilde : Føtex Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kiwifrugterne, skær dem i skiver, og del dem i kvarte. Snit abrikoserne i små strimler. Bring kiwi, abrikos, rosiner, chili, ingefær, lime og sukker i kog under låg, lad det simre 5 minutter for svag varme, og sæt det til afkøling.
Æblerelish: Bring æblebåde, løgbåde, hakkede dadler, tomatpure, honning og sherry i kog, og lad det koge ca. 15 minutter, til væden er næsten fordampet. Smag til med vineddike. Raiti: Fjern kernerne fra agurken, og skær den i små tynde stave. Rør agurk, hvidløg, mynte og yoghurt sammen, og smag til med salt og peber. Korianderpesto: Blend koriander, pinjekerner og sesamolie, og smag til med salt og peber. Fondue: Bring vand, fond, sherry og soya i kog, og kom kogelagen i fonduegryden lige inden servering. Anret de forskellige slags kød, cocktailpølser og bacon på et fad, og lav et fad med forskellige grøntsager. Sæt de forskellige saucer på bordet sammen med ris, en lækker salat, brød, kød og grønt-sager. Sæt kød og grøntsager på fonduegaflerne, og kog det i fonduegryden. Tips: Kogelagen kan selvfølgelig erstattes med olie, hvis man foretrækker at kødet er stegt. |
|
Opskriften er vist 18930 gange,
og udskrevet 686 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Lissy - 2008-12-02 17:59:59 Nem at lave, superlækker og spændende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne