Souvilaki med pastasalat og små grillede brød
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Kilde : Føtex Indsendt : Red : |
|
|
Læg kødet i en marinade bestående af olivenolie, hvidvinseddike, rosmarin og hvidløg. Lad kødet trække mindst 1 time i køleskabet.
Rør gæren ud i lunken vand. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem. Lad dejen hvile tildækket
45 minutter. Form fire flade boller
og lad dem hvile i ca. 30 minutter.
Kog pastaen som anvist på emballagen og skyl den godt i koldt vand. Bland pastaen med rucolasalat, agurk og forårsløg. Rør smuldret fetaost, yoghurt og knust hvidløg sammen til en dressing og smag den til med salt og peber.
Pensl brødene med olie, indstil grill-risten så afstanden til gløderne er ca.
10 cm og grill brødene 4-5 minutter
på hver side (hold dem lune mens
kødet steges).
Sæt kødet på 4 træspyd, indstil grill-risten så afstanden til gløderne er ca.
5 cm og grill kødet ca. 3 minutter på alle fire sider (ca. 12 minutter ialt). Kom lidt af dressingen hen over salaten lige inden servering og server resten til spydene sammen med de lune brød.
|
|
Opskriften er vist 14052 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne