Festtarteletter med auberginepurré
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Aubergine bages i ovnen ved 150° (til den er blød). Tag auberginen ud og
lad den afkøle, skindet trækkes af og vandet presses ud af auberginen.
Auberginen skæres i grove tern og ristes i en gryde under konstant
piskning. Citronsaften tilsættes og piskningen ophører, så citronsaften
får mulighed for at karamellisere. Når citronsaften er karamelliseret, piskes smør i. De resterende grønsager skæres ud i ensartede stykker og steges på pande, herefter blandes grønsagerne i auberginepurèen og hældes i festtarteletterne. De drysses med sesamfrø og gratineres i ovnen til
sesamfrøene tager farve.
God fornøjelse.
|
|
Opskriften er vist 16925 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne