Festtarteletter med auberginepurré

Festtarteletter med auberginepurré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk.

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 stk.Karen Volf Festtarteletter
 
1 stk.Aubergine
½ stk.Squash
½ stk.Rødløg
2 st.Blegselleri
1 spsk.Citronsaft
2 spsk.Sesamfrø
85 g.Smør
 
Opskrift:
Aubergine bages i ovnen ved 150° (til den er blød). Tag auberginen ud og lad den afkøle, skindet trækkes af og vandet presses ud af auberginen. Auberginen skæres i grove tern og ristes i en gryde under konstant piskning. Citronsaften tilsættes og piskningen ophører, så citronsaften får mulighed for at karamellisere. Når citronsaften er karamelliseret, piskes smør i. De resterende grønsager skæres ud i ensartede stykker og steges på pande, herefter blandes grønsagerne i auberginepurèen og hældes i festtarteletterne. De drysses med sesamfrø og gratineres i ovnen til sesamfrøene tager farve. God fornøjelse.





karakterer:
Opskriften er vist 16922 gange,
og udskrevet 350 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu