Omelette classica al formaggio e cantarelli
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Kilde : Det Danske Fjerkræråd Indsendt : |
|
|
Rens kantarellerne. Snit skalotteløgene, purløgene og forårsløgene fint.
Lav 4 omeletter. Drys noget af parmesanosten på omeletterne, rul dem sammen og læg dem på en tallerken. Steg kantarellerne og de snittede løg i lidt olivenolie på en varm pande. Pynt så med kantareller, det sidste parmesan- og taleggioost og finthakket purløg. Husk låget. |
|
Opskriften er vist 15750 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne