Omelette classica al formaggio e cantarelli

Omelette classica al formaggio e cantarelli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandKilde : Det Danske Fjerkræråd

Indsendt :     

Ingredienser:
12 æg
2 dl.mælk
100 g.kantareller
4 skalotteløg
1 bdt.purløg
4 forårsløg
40 g.parmesanost
20 g.taleggioost
 
Opskrift:
Rens kantarellerne. Snit skalotteløgene, purløgene og forårsløgene fint.

Lav 4 omeletter. Drys noget af parmesanosten på omeletterne, rul dem sammen og læg dem på en tallerken. Steg kantarellerne og de snittede løg i lidt olivenolie på en varm pande. Pynt så med kantareller, det sidste parmesan- og taleggioost og finthakket purløg.

Husk låget.





karakterer:
Opskriften er vist 15750 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu