Skindstegt kullerfilet med varm kartoffelsalat med dild
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Begynd med at koge kartofler eller brug evt. kartofler fra dagen før.
Krydder kullerfileterne med salt og lidt peber (eller andre krydderurter efter behag) og stil dem køligt i 20 min. inden tilberedning. Dette giver en mere fast kødstruktur og bringer mere smag frem i fisken. Varm kartoffelsalat med dild: De kogte kartofler skæres i skiver. Løg og dild hakkes fint. Varm lidt olie i en gryde ved svag varme. Tilsæt kartofler og løg og vend det i olien i ca. 1-2 min. Tilsæt fløden og lad retten koge ind til fløden får en cremet konsistens. Smag til med hvidløg, salt og peber og tilsæt til sidst det hakket dild. Kullerfilet: Skindsiden ridses med en skarp kniv. Man undgår af fileten buer på midten under stegning og man opnår derfor en mere sprød skindside. Steges i olie på en varm pande i ca. 2 min. Steges kun på skindsiden. Tag fileterne af blusset og lad dem hvile i yderligere 2 min. inden servering. Servér retten med en grøn salat og brød. |
|
Opskriften er vist 64149 gange,
og udskrevet 906 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2005-01-01 01:01:01 Især kartoffelsalaten er god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne