Lammekølle med ovnbagte krydderkartofler
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Kilde : Føtex Indsendt : Red : |
|
|
Lammekøllen fyldes med hele fed hvidløg, mandler og krydderurter. Brun kødet i ovnen ved 225°C i 15 minutter, krydr med salt og peber og kom bouillon i bunden af bradepanden. Steg lammekøllen færdig ved 175°C ca. 1 time og 15 minutter.
Giv de soltørrede tomater et let opkog og hak dem fint. Bland kartofler, tomater, olivenolie, timian, salt og peber godt, og kom det i et ovnfast fad. Skær peberfrugterne i store tern (1/8 dele), læg en skive tomat på hver, krydr med timian, salt og peber og dryp med olivenolie og kom dem i et ovnfast fad. Bag de små skrubbede eller skrællede kartofler og peberfrugt ca. 1 time ved 175°C. Pil fyldet ud af lammekøllen og lad den hvile tildækket i 20 minutter. Si skyen og lad den koge 10 minutter for svag varme sammen med finthakkede mandler og hvidløg fra lammekøllen. Krydderurterne kasseres. Kom piskefløde ved, kog op og smag til med salt og peber. Skær lammekøllen i tynde skiver og server dem sammen med ovnbagte kartofler, peberfrugter, sauce, Brød og evt. lidt grøn salat. |
|
Opskriften er vist 23414 gange,
og udskrevet 874 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer lone p - 2005-01-01 01:01:01 god anderledes måde at få lammekølle på |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne