Lammegryde med kartoffelmos
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Kilde : Føtex Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles, skæres i tern og sættes i kog med lidt salt i 15 min.
Tomaterne drænes for olie i en si og drypper godt af. Gem olien – den er god at bruge i madlavningen. Løgene sættes over i en varm gryde med god belægning. Herefter tilsættes lammekødet i mundrette stykker, sammen med lidt salt og peber. Når kødet er brunet, tilsættes tranebær, oliven, soltørrede tomater, soya og rødvin. Retten simrer under låg ved svag varme i 20-30 min., hvorefter den jævnes med Maizena rørt ud i mælk. Når kartoflerne er kogt, sies vandet fra og de moses i en skål med et kartoffelmosjern sammen med mælk, olie, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 15357 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne