Ostemørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene i 12 min. i letsaltet vand, tilsat safran. Tag gryden fra varmen og lad dem og lad dem trække under låg i andre 12 min.
Puds mørbradene rene og skær hver mørbrad 1 4-5 stykker, der bankes let med hånden. Brun bøfferne i smør og læg dem i et ovnfast fad. Kog panden af med lidt suppe (der kan koges på det, der blev pudset af fra mørbraderne) eller bouillon. Drys kødet med salt og peber. Hak skinken og fordel den over mørbradstykkerne. Læg en skive ost på hvert stykke. Sæt fadet i ovnen ved 170° i 10 min., til osten er smeltet. Anret risene på et fad og pynt dem evt. med finthakket grøn peber. Læg ostemørbradene ned langs den ene side. |
|
Opskriften er vist 21841 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jette Nielsen - 2005-01-01 01:01:01 Bøfferne skal være i ovnen i 20-25 min. Afkoget fra panden kom jeg ind sammen med bøfferne i ovnen. Endvidere lavede jeg en salat af et alm. salathoved, findelt og blandet sammen med lidt letpisket fløde tilsat lidt sukker og eddike - så re retten HJEMME! Har oz tænkt at servere den for gæster... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne