Grillede lammetykstegsfilet i balsamico
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Kilde : Føtex Indsendt : Red : |
|
|
Læg kikærterne i blød natten over og kog dem ca. 35 minutter i letsaltet vand.
Blend kikærterne sammen med ristede sesamfrø, hvidløg, spidskommen, citronsaft og yoghurt til en tyk creme. Smag til med salt og peber. Mariner lammetykstegsfileterne mindst 1 time i køleskabet i balsamico med salt, peber, rosmarin og hvidløg. Damp cous cous i grøntsagsbouillon som anvist på pakken. Rist mandlerne ved kraftig varme og krydr med hvidløgssalt. Rør cous cous grynene løse og bland med grofthakkede mandler, korender, el. rosiner, olivenolie samt citronsaft. Smag til med salt og peber. Skær tomaterne i kvarte, halver de helt små og bland dem i salaten sammen med baby spinat. Brun lammetykstegsfileterne på en varm grill og steg dem færdige 5-8 minutter på hver side i god afstand til kullene. Lad kødet hvile i mindst 5 minutter inden det skæres i skiver og anrettes på tallerkener sammen med salat og humus. |
|
Opskriften er vist 18380 gange,
og udskrevet 571 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Annak - 2005-01-01 01:01:01 Synes, der er en rigtig fin sammensætning. Let og frisk. Kan nemt varieres. Salaten kan sagtens anvendes til andet kød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne