Risklatter med rosiner
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
Bring mælken i kog i en gryde med kanel og citronskal. Hæld risene i, læg låg på og stil gryden i ovnen ved 150 grader i en time.
Tag gryden ud af ovnen og fjern kanelstangen. Pisk sukker, vaniljesukker og æg sammen i en skål og rør det i den varme grød sammen med lidt salt og rosiner. Læg et stykke bagepapir, smurt med olie, på en bageplade. Smør risengrøden ud i et 2 cm tykt lag på papiret. Lad det køle og stivne. Skær grøden i firkanter, der vendes i rasp og steges i smør på en pande, ca. 5 minutter på hver side. Risklatterne serveres varme med tyttebærkompot. |
|
Opskriften er vist 14135 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne