Chokoladerisrand
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
Risene koges i rigeligt vand i 15 min. Løber af i sigte og skylles.
Mælk, sukker, chokolade, vanillesukker og smør lunes til alt er smeltet. Risene tilsættes. Simrer ganske svagt, til risene har opsugt væden, ca. 30 min. Husblas blødes op i koldt vand og røres i de varme ris. Lad det afkøle noget. Fløden piskes til skum og vendes i risene. Blandingen kommes i en rand eller form, smurt med lidt olie eller drysset med lidt sukker. Sættes i køleskabet i nogle timer. Vendes ud og serveres, pyntet med tynde appelsinstrimler. |
|
Opskriften er vist 12488 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Brian - 2012-03-16 15:06:46 Grødris Bethina - 2010-03-12 09:31:18 Alm ris eller grødris? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne