Blommer med ris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
Kog mælken med citronskal i en tykbundet gryde. Hæld risene i og kog grøden ved svag varme og under låg i 45 minutter. Lad den afkøle. Halver blommerne og fjern stenene. Læg blommerne i en skål og hæld Armagnac over. Lad dem trække i 20 minutter. Pisk fløden og vend den i den kolde risengrød. Ris og blommer kommes lagvis i høje glas.
|
|
Opskriften er vist 14003 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne