Parisercreme
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Cremepulver og sukker udrøres i lidt af den kolde mælk. Resten af mælken bringes i kog. Det udrørte pulver hældes i under omrøring og givet et opkog. Cremen afkøles og røres igennem. Kagecremen blandes med flødeskummet.
|
|
Opskriften er vist 18053 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne