Parisercreme

Parisercreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Creme - Kagecreme

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 cremepulver
2-3 spsk.sukker
5 dl.mælk
 
 Desuden:
1.5 dl.fløde, pisket til skum
 
Opskrift:
Cremepulver og sukker udrøres i lidt af den kolde mælk. Resten af mælken bringes i kog. Det udrørte pulver hældes i under omrøring og givet et opkog. Cremen afkøles og røres igennem. Kagecremen blandes med flødeskummet.





karakterer:
Opskriften er vist 18053 gange,
og udskrevet 171 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu