Rismelspleskner
Hovedingrediens : Mel - Rismel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
smørret røres blødt. Sukker og citronskal drysses i. Ægget piskes sammen og dryppes i. Rismel og bagepulver tilsættes. Dejen sættes med teskeer i toppe på smurte plader. Der skal være god afstand mellem toppene, da de flyder ud. Pladerne sættes i forvarmet ovn. Bagetid: ca. 10 min. ved 200 gr.
|
|
Opskriften er vist 20556 gange,
og udskrevet 422 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne