Rismelssandkage
Hovedingrediens : Mel - Rismel Indsendt : Red : |
|
|
smør eller margarine røres blødt. Sukkeret drysses i. Hakkede mandler og hele æg tilsættes, ét ad gangen. Rismel og bagepulver sigtes sammen og røres i til sidst. Dejen fyldes i en smurt 1 1/2 l sandkageform, der sættes i kold ovn. Bagetid: ca. 1 time og 10 min. ved 175 gr.
|
|
Opskriften er vist 17674 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Søs Weber Hansen - 2016-05-08 08:28:03 Fantastisk opskrift, som giver en god og luftig kage. Den kan varieres i uendelighed. Med f.eks. Saft og skal af en revet appelsin og chokolade stykker. Vanille og saft og skal af en citron. Kakao, nødder osv. Men den er også god, helt som den er :) Jeg bager den ofte som cupcakes, da det er nemmere af opbevarer i fryseren og tage med. I så fald skal de bages 15-18 min. Alt efter str. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne