Rismelskage
Hovedingrediens : Mel - Rismel Indsendt : Red : |
|
|
Rørt dej:
smør eller margarine røres blødt. Sukkeret drysses i. Æggeblommerne røres i, én ad gangen. Mel, rismel, bagepulver og Vanille sigtes sammen og røres i skiftevis med mælken. De stiftpiskede æggehvider vendes i med let hånd. Dejen fyldes i en smurt 2 l sandkageform, der sættes i kold ovn. Bagetid: ca. 1 time og 10 min. ved 175 gr. |
|
Opskriften er vist 18342 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne