Rismelskage

Rismelskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Rismel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
250 g.smør eller margarine
300 g.sukker
4 æg
300 g.hvedemel
100 g.rismel
3 tsk.bagepulver
2 tsk.Vanille
1.5 dl.mælk
 
Opskrift:
Rørt dej:
smør eller margarine røres blødt. Sukkeret drysses i. Æggeblommerne røres i, én ad gangen. Mel, rismel, bagepulver og Vanille sigtes sammen og røres i skiftevis med mælken. De stiftpiskede æggehvider vendes i med let hånd. Dejen fyldes i en smurt 2 l sandkageform, der sættes i kold ovn. Bagetid: ca. 1 time og 10 min. ved 175 gr.





karakterer:
Opskriften er vist 18342 gange,
og udskrevet 280 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu