Vermicellesuppe

Vermicellesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.1 l.hønsebouillon
1 lilleløg, hakket
2 stilkecitrongræs, hakkede og knuste
2 kaffir limeblade, iturevne
1 spsk.limesaft
3 fedhvidløg, hakkede
2 friske røde chilipebre, befriet for frø og hakkede
4 cm.galangal, pillet og hakket
l ½ spsk.fiskesauce
2 tsk.knust palmesukker
115 g.klar vermicelli, udblødt i koldt vand i 10 minutter, afdryppet for vand
2 spsk.grofthakkede korianderblade
 blade af thailandsk hellig basilikum til pynt
 
Opskrift:
Kom bouillon, løg, citrongræs, limeblade, limesaft, hvidløg, chilipebre og galangal i en gryde, og lad det simre i 20 minutter.

Rør fiskesauce og sukker i. Tilsæt nudler, når sukkeret er smeltet, og kog 1 minut. Rør koriander i. Hæld suppen op i varme skåle og pynt den med basilikumblade.





karakterer:
Opskriften er vist 8151 gange,
og udskrevet 188 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu