Kanelstænger med mandler

Kanelstænger med mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hvedemel
75 g.usmuttede, snittede mandler
100 g.smør
170 g.sukker
1 tsk.stødt kanel
2 små æg (vægtklasse 5)
 
 pynt:
100 g.mørk overtrækschokolade
 evt. kulørt krymmel
 
Opskrift:
Bland mel, mandler, smørret i mindre stykker, sukker og kanel. Arbejd det godt sammen, inden æggene til slut æltes i.

Dejen skal være smidig og glat. Lad den hvile køligt i 30 minutter.

Del dejen i 7 klumper og tril dem til tynde pølser, der skæres i hver 10 stykker. Læg kagerne på en bageplade belagt med bagepapir.

Bag dem på midterste rille ved 200 grader i 6-8 min. Køl af.

Smelt chokoladen over vandbad. Dyp nu enderne af de kolde kager i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir. Drys evt. straks med krymmel. (Jeg synes de ser bedst ud uden!)





karakterer:
Opskriften er vist 7921 gange,
og udskrevet 216 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu