Ingefærsmåkager (Ginger Biscuits)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : England Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes på panden uden at bruse op. Sukker og sirup tilsættes og det blandes godt og tages fra varmen. Mel, ingefær, citronskal og -saft blandes i et fad. Sukkerblandingen hældes i, og dejen røres godt sammen. Dejen sættes med en ske på en bageplade med bagepapir. Husk god afstand.
Bagetid: 175 grader, ca. 12 min., midt i ovnen.
NB! De afkølede kager kan snoes omkring en finger til små rør og dyppes i overtrækschokolade. |
|
Opskriften er vist 39884 gange,
og udskrevet 1066 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Stenstrup - 2019-02-13 08:49:09 Fantastiske krokantagtige kager. De passer perfekt til skyrkager. Brug eventuelt minced ingefær i kagerne og eventuelt havregryn istedet for mel. Og nej de er ikke ingefær-agtige-småkager. Men bedste krokantopskrift og nem. Min mage elsker dem. sofie L. - 2013-12-07 21:22:54 verdens mest latterlige opskrift. Har sågar også forsøgt med lidt bagepulver, ekstra mel og ekstra ingefær, men den flydende dej som færdigbagte småkager, smager mest af alt af citron hvilket også er helt fint. Burde så bare hedde lemoncookies Meget utilfreds kagebager!!!!!!!!!!!!!!!!! - 2012-04-06 11:12:11 Det er verdens dårligste småkageopskrift. Vær klogere end mig og læs kommentarerne først!!! anonym - 2011-11-20 14:53:46 god som karamel men kage ej BD Julie - 2010-12-05 16:54:37 Dårlig opskrift! Smager ihvertfald ikke af ingefær, selvom der er brugt dobbelt op af det! Smager mere af citron... Citronsmåkager er måske et mere korrekt navn. anonym - 2010-10-09 14:24:35 Hvis du ligesom mig har en tendens til at glemme at få læst kommentarene før du er igang, så er her en "redning" hvis man ellers ikke er til de meget flade kager; der skal et æg i, 175g ekstra mel, 50g havregryn, 1 tsk vaniljekorn, og endnu 2 tsk ingefærpulver og 1 tsk bagepulver, hvis du ligesom jeg, godt kan lide at ingefærkager smager godt af ingefær, ellers følg resten af opskriften, så skal kagerne bare ha 2 min længere i ovnen, så får du nogle små bløde ingefærkager, som jeg kunne mistænke for at smage super godt dyppet i mørk chokolade :) Linam - 2010-05-20 15:50:40 temmelig skidt opskrift. Jeg har nu fået en stor, flad ingefær sukkerstangsagtig ting. dejen flader bare ud og kager smager ikke engang særlig godt. Sikkert god til bolcher. Men æv! anonym - 2009-12-09 12:02:17 er det ikke U-afkølede, de kan snoes??? - ellers er det da nogle bløde småkager???? ¨^~~~~~~~~~~~~ - 2007-03-29 20:12:48 den ser god ud jeg skal bage dm nu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne