Ingefærsmåkager 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : England Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel, krydderier og natron. Tilsæt sukkeret. Tilsæt plantemargarinen, som fordeles i små klatter. Udrør gæren i mælken og tilsæt sammen med ægget. Ælt det hele sammen til en ensartet dej. Tril dejen i kugler på størrelse med en valnød. Bagetid: ca. 10 minutter ved 175 grader.
|
|
Opskriften er vist 29290 gange,
og udskrevet 909 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Hulgaard - 2012-12-24 14:52:45 Ligner meget min farmors klassiske ingefærkager. De er rigtig gode. Kan anbefale 1½ spsk ingefær. Bagte mine ved 165 C og 15-17 min i ovnen. 15 min - så bliver de lidt seje i midten. 17 min måske en smule for hårde i overfladen. anonym - 2010-12-07 08:50:27 De skal bages et par minutter længere for ikke at være bløde, og der kan med fordel tilføjes mere ingefær. Syntes 1. omgang smagte lidt af pebernødder og ikke ret meget af ingefær :-) frk. lykke - 2009-01-30 11:23:23 Denne opskrift er rigtig lækker og kan sagtens bages og spises hele året rundt. Den er lækker både med og uden æg og lidt ekstra kanel tilføjet. jytte karkov, ribe - 2005-01-01 01:01:01 gær? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne