Kogning af røde pølser

Kogning af røde pølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : christian jacobsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 salt
5-10 hele peberkorn
1 øl
1 spsk.smør
1 sjateddike
2-3 løg
1 bouillonterning, okse
 
 Pølser
 
Opskrift:
Kom salt og hele peberkorn (en 5-10 stykker), 1 øl, 1 spiseskefuld rigtig smør, 1 sjat eddike, 2-3 løg og en oksebouillon terning i vandet. Kog det hele op og sluk for varmen.

Put da pølserne i vandet og lad dem ligge i 1 time eller 2.

Så varmes vandet op til 80 grader inden servering, (brug et stege termometer) så sprækker pølserne ikke. det smager lækkert





karakterer:
Opskriften er vist 72868 gange,
og udskrevet 464 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-10-25 16:12:34
prøv med 2 liter vand og 1 pakke pølser 500 g. ca.

  -   2020-08-27 10:22:05
hvor mange pølser og hvor meget vand?

  -   2011-11-15 13:59:16
Hvor meget vand taler vi om

  -   2011-10-10 17:58:09
øllet var helt klart en fejl sammen med pølserne . ad