Kogning af røde pølser
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : christian jacobsen Indsendt : Red : |
|
|
Kom salt og hele peberkorn (en 5-10 stykker), 1 øl, 1 spiseskefuld rigtig smør, 1 sjat eddike, 2-3 løg og en oksebouillon terning i vandet. Kog det hele op og sluk for varmen.
Put da pølserne i vandet og lad dem ligge i 1 time eller 2. Så varmes vandet op til 80 grader inden servering, (brug et stege termometer) så sprækker pølserne ikke. det smager lækkert |
|
Opskriften er vist 72868 gange,
og udskrevet 464 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2020-10-25 16:12:34 prøv med 2 liter vand og 1 pakke pølser 500 g. ca. Izabella - 2020-08-27 10:22:05 hvor mange pølser og hvor meget vand? anonym - 2011-11-15 13:59:16 Hvor meget vand taler vi om anonym - 2011-10-10 17:58:09 øllet var helt klart en fejl sammen med pølserne . ad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne